Error title


Error popup content text.

Vastuullinen pelaaminen

Pelaatko liikaa?

Pelaaminen voi olla sekä viihdyttävää, että kannattavaa, mutta aina et voi voittaa. Häviäminen on osa peliä ja sinun pitää olla myös varautunut siihen. Tämän takia sinun tulee pelata vastuullisesti, äläkä riskeeraa rahoja, joita sinulla ei ole varaa hävitä. Pelaaminen voi myös aiheuttaa riippuvuutta ja saada sinut kadottamaan sekä ajan- että rahantajun.

Me täällä Bingohuoneella haluamme, että pelikokemuksesi ovat mahdollisimman myönteiset, vaikka häviäisitkin. Tämän takia teemme kovasti työtä auttaaksemme sinua kontrolloimaan pelaamistasi.

Autamme sinua asettamaan rajat!

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden asettaa rajat pelaamisellesi.

Suosittelemme, että pidät seuraavat seikat mielessäsi aina kuin käytät sivustoamme:

  • Pelaa maltillisesti ja pidä mielessä, että tämä on vapaa-ajanmuoto, eikä tapa ansaita elantosi.
  • Pelaa ainoastaan silloin, kun sinulla on siihen riittävät varat, älä ikinä lainaa keneltäkään rahaa pelaamiseesi.
  • Aseta itsellesi budjetti ja tarkkaile miten paljon kulutat pelaamiseen. Älä ylitä pelibudjetillesi asetettuja rajoja.

Pelitilin määräaikainen sulkeminen (Self Exclusion):

Voit sulkea tilisi ottamalla yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme sähköpostitse osoitteeseen asiakastuki@bingohuone.com ja viittaamalla “vastuullinen pelaaminen” osioomme. Ilmoita heille myös käyttäjätunnuksesi tai sen sähköpostiosoitteen, jota käytit tiliä avaessasi.

Kuin määräaikainen pelikielto on loppunut, voit sada tilisi auki ottamalla jälleen yhteyttä asiakaspalveluumme. Operaattori tarkistaa kaikki kyselyt tilien uudelleenavaamisesta.

Pelitiliä, joka on suljettu määräaikaisesti, ei voida avata mistään syystä ennenkuin määräaika umpeutuu. Jos olet pyytänyt, että pelitilisi suljetaan lopullisesti, pelitiliä ei voida enää avata.

Kuitenkin hyväksyt, ettemme kanna vastuuta jos jatkat pelaamista ja tallettamista ilmoittamatta jääneille pelitileille tai jos avaat uuden pelitilin olennaisesti samoilla henkilötiedoilla, joskin syötetty osittain erilailla ilmoittautumislomakkeeseen. Kun pelitili suljetaan määräaikaisesti, et voi hyötyä mahdollisista tulevista/ tai tilillä olevista määräaikaisista bonuksista sekä kampanjoista, emmekä voi palauttaa bonusrahoja tilillesi takautuvasti. Kaikki mahdolliset senhetkiset varasi vähennettynä mahdolliset bonusrahat, siirretään luottokortillesi, pankkitilillesi tai siirretään pelitililtäsi Bingohuoneella käyttämälläsi muulla nostotavalla.

Pitääkö sinun rauhoittua?

Voimme myös auttaa sinua tarjoamalla mahdollisuuden rauhoittavaan seisemän (7) päivän taukoon tai suljemme pelitilisi määräaikaisesti kuudeksi (6) kuukaudeksi. Jos luulet, että sinulla voi olla peliongelma, ohjeistamme minne sinun tulee ottaa yhteyttä saadaksesi ammattiapua.

Oletko huolissasi lapsistasi?

Oletko huolissasi siitä, että lapsellasi on pääsy tälle sivustolle? Jos sinä aikuisena käytät samaa tietokonetta alaikäisten lasten kanssa, tulee sinun pitää huolta siitä, että pääsy käyttäjänimiin, salasanoihin ja pankkitietoihin on alaikäisiltä estetty. Voit tähän tarkoitukseen käyttä ohjelmia kuten NetNanny ja Cyber Patrol. Jos tarvitset lisäapua, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakastuki@bingohuone.com.

18+

On laitonta avata pelitili ja/ tai pelata Bingohuoneella jos olet alle 18 vuotias. Yhtiö pidättää oikeuden pyytää todistuksen iästä, keneltä tahansa asiakkaalta, ja voi jäädyttää pelitilin ja sen varat kunnes tarvittavat dokumentit on vastaanotettu.

Oletko huolissasi ystävistäsi?

Oletko huolissasi, että läheisellä ystävälläsi tai sukulaisellasi voi olla peliriippuvaisuus? Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi opastaa sekä sinut, että ystäväsi oikealle polulle.

Ammattiapua ja linkkejä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakastuki@bingohuone.com jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa.

Suositteleem myös, että otat yhteyttä riippumattomiin ammattiauttajiin, kuten Suomessa: www.peluuri.fi

www.gamcare.org.uk www.gamblersanonymous.org