Error title


Error popup content text.

Miten nettibingoa pelataan?


1. Rekisteröidy

Klikkaa tästä ja täytä rekisteröintilomake. Jos sinulla oli pelitili vanhalla Bingohuoneella, se toimii automaattisesti myös uusitulla sivustolla.

2. Talleta

Klikkaa tästä ja talleta rahaa pelitilillesi. Tarkista myös voimassa olevat tarjoukset.

3. Pelaa

Valitse etusivulta bingohuone, osta kuponkeja ja voita!

Mitä eroa bingohuoneilla on?

Kultabingo
Perinteinen suomalainen bingo, jossa saat aina kolme kuponkia yhden hinnalla. Isoimmat jättipotit ja kiinteät potit.

Pöytäbingo
Englantilaistyyppinen 90 pallon bingo. Tämä huone on tarkoitettu heille, jotka haluavat bingota tyylillä.

Pikabingo
Englantilaistyyppinen 90 pallon bingo – pikanopeudella! Pallot pullahtavat esiin tuplasti normaalia nopeammin.

Namubingo
Perinteinen suomalainen bingo herkkusuille. Erikoisuutena sekapotit, joissa voitto-osuudet on sekoitettu erilaiseen järjestykseen.

Holvibingo
Tämä bingo on harvoille ja valituille. Avautuu vain parin tunnin ajaksi iltaisin. Mukaan pääset pelaamalla edellisenä päivänä vähintään 15 eurolla.

Opettelubingo
Tämä huone on esillä vain viikon ajan rekisteröitymisesi jälkeen. Voit harjoitella bingon pelaamista peleissä, joissa kuponki on ilmainen tai hyvin edullinen.

Mitä etusivun symbolit tarkoittavat?

Etusivulla näet bingohuoneiden kuvakkeet. Kuvakkeeseen on merkitty seuraavat tiedot (alkaen vasemmasta yläkulmasta, kiertäen myötä päivään):

 • bingohuoneen nimi
 • pelin nimi
 • kuinka paljon aikaa on seuraavan pelin alkuun
 • pelityyppi
 • pelaajien määrä
 • yhden kupongin hinta
 • tarjolla olevat jättipotit

Pelityyppejä on kolme:

 • 75 = perinteinen suomalainen bingo
 • 75 var = perinteinen suomalainen bingo + osta kolme kuponkia kerralla
 • 90 = englantilaistyyppinen bingo

Valitsemasi bingohuone avautuu klikkaamalla sen kuvaketta.

Kuinka kuponkeja ostetaan ja miten peli etenee?

Osta kuponki

Kun olet avannut jonkin bingohuoneista, valitse haluamasi kuponki klikkaamalla sitä. Voit poistaa valinnan klikkaamalla uudestaan.

Valittuasi yhden tai useamman kupongin vahvista päätöksesi klikkaamalla ostamispainiketta. Ostamispainikkeessa näet, paljonko valitsemasi kupongit maksavat yhteensä.

Kun olet klikannut ostamispainiketta, kupongit on ostettu eikä päätöstä voi enää perua. Voit odottaa pelin alkamista (pelikello kertoo, kauanko siihen on aikaa), ostaa lisää kuponkeja tai siirtyä toiseen bingohuoneeseen.


Seuraa pelin etenemistä

Kun pelikello on saavuttanut nollan, peli on valmis alkamaan. Peli alkaa 10 sekunnin kuluttua.

Kun bingonumeroita arvotaan, osumat kirjataan automaattisesti kuponkiisi. Aina kun joku pelaajista voittaa palkinnon, siitä tulee ilmoitus.

Pelin yläreunasta voit seurata, ketkä pelaajat ovat lähimpinä seuraavan palkinnon voittamista ja mitä numeroita he tarvitsevat.

Voit pelata samanaikaisesti useassa bingohuoneessa. Auki olevat huoneet näet yläreunan välilehdiltä.

Välilehtiin on merkitty, oletko lähellä palkinnon voittamista ja milloin seuraava peli alkaa. Lisää huoneita voit avata menemällä etusivulle ja valitsemalla uuden bingohuoneen.


Keskustele

Jokaisen huoneen oikeassa reunassa on ikkuna, jossa voit keskustella muiden pelaajien kanssa.

Jos haluat piilottaa jonkun pelaajan viestit, klikkaa hänen nimimerkkiään hiiren oikealla painikkeella ja valitse ”Mykistä”.

Toisinaan keskustelua seuraa valvoja, jonka viestit tunnistat erivärisestä puhekuplasta. Voit kysyä valvojalta yleisiä kysymyksiä pelaamisesta, mutta varsinainen asiakaspalvelu palvelee sinua erillisen chat-ikkunan kautta ja sähköpostilla. Asiakaspalvelun linkit löydät sivun yläreunasta.


Pelaa automaatilla

Kun tahdot pelata useita pelejä peräkkäin, voit käyttää automaattia.

Valitse, montako kuponkia kierrosta kohden haluat ostaa, montako kierrosta haluat pelata ja kuinka paljon olet valmis maksamaan yhdestä kupongista. Tämän jälkeen automaatti ostaa kuponkeja puolestasi.

Sen jälkeen kun automaatti on ostanut kupongit, voit halutessasi itse ostaa lisää kuponkeja, jos pelikellossa on aikaa jäljellä.

Automaatti kytkeytyy pois päältä, jos pelitililläsi ei ole varaa ostaa uusia kuponkeja tai kupongin hinta on enemmän kuin asettamasi enimmäishinta. Automaatti katkeaa myös silloin, kun suljet sen bingohuoneen, johon olet asettanut automaatin.

Mitkä ovat bingon säännöt?

Bingon säännöt vaihtelevat bingohuoneen mukaan:

Kultabingo ja Namubingo

Kultabingossa ja Namubingossa pelataan perinteistä suomalaista 75 pallon bingoa. Kupongissa on 25 numeroa.

Jokaisella bingopallolla on kirjain ja numero, esim. B1 tai G50. Kirjaimet ja numerot liittyvät toisiinsa seuraavalla tavalla: B=1–15, I=16–30, N=31–45, G=46–60 ja O=61–75.

Jos arvottu bingonumero löytyy kupongistasi, kyseessä on osuma. Joissain peleissä ruudukon keskimmäisessä ruudussa on valmina yksi osuma, joka on merkitty tähdellä.

Tavoitteenasi on saada osumilla täyteen ensin yksi kokonainen rivi. Se pelaaja, joka ensiksi saa rivin täyteen, voittaa palkinnon.

Sen jälkeen tavoitteena on täyttää kaksi riviä samasta kupongista, sitten kolme riviä ja niin edelleen. Palkinto menee ensimmäisenä tavoitteen saavuttaneelle pelaajalle.

Palkinnot:

 • yksi rivi
 • kaksi riviä
 • kolme riviä
 • neljä riviä
 • viisi riviä (täysi kuponki)

Ensimmäisessä palkinnossa rivi voi muodostua vaakasuoraan, pystysuoraan tai vinottain. Muissa palkinnoissa lasketaan mukaan vain vaakarivit.

Namubingossa ostat kuponkeja yksitellen. Kultabingossa ostat kerralla kolme kuponkia, jotka sisältävät kaikki numerot 1:stä 75:een.


Pöytäbingo ja Pikabingo

Pöytäbingossa ja Pikabingossa pelataan englantilaistyyppistä 90 pallon bingoa. Kupongissa on vain 15 numeroa, jotka on siroteltu kolmelle riville. Lisäksi kupongissa on 12 tyhjää ruutua.

Bingopalloissa ei ole kirjainta vaan pelkkä numero. Jos arvottu numero löytyy kupongistasi, kyseessä on osuma. Tavoitteenasi on saada osumilla täyteen ensin yksi vaakarivi. Ensimmäisenä vaakarivin täyttänyt pelaaja voittaa palkinnon.

Seuraavat palkinnot menevät sille, joka saa kaksi vaakariviä täyteen, sekä sille, joka täyttää koko kuponkinsa osumilla.

Palkinnot:

 • yksi rivi
 • kaksi riviä
 • kolme riviä (täysi kuponki)

Pöytäbingo ja Pikabingo eroavat toisistaan siten, että Pikabingossa numerot arvotaan kaksi kertaa nopeammin kuin Pöytäbingossa. Myös kuponkien hinnat ja palkintojen suuruudet vaihtelevat.


Holvibingo

Holvibingon ovi aukeaa joka ilta mutta vain parin tunnin ajaksi (kello 22–24).

Holvibingon peleissä on normaalia isommat palkinnot. Mukaan pääset pelaamalla edeltävänä päivänä muissa bingohuoneissa vähintään 15 eurolla. Myös minikasinopelit lasketaan mukaan.

Esimerkiksi maanantain Holvibingoon pääset mukaan pelaamalla edeltävänä päivänä eli sunnuntaina.

Holvibingossa pelataan samoilla säännöillä kuin Kultabingossa.


Opettelubingo

Opettelubingo on auki yhden viikon ajan rekisteröitymisesi jälkeen. Se on siis tarkoitettu uusille pelaajille, jotka haluavat tutustua bingon pelaamiseen.

Osa Opettelubingon peleistä on ilmaisia, ja muissakin peleissä kuponki on hyvin edullinen.

Opettelubingossa pelataan samoilla säännöillä kuin Kultabingossa.

Miten Likipotti ja muut erikoispelit toimivat?

Likipotti

Likipotti-peleissä sinulla on tavallista parempi mahdollisuus voittaa.

Normaalisti viimeinen palkinto jaetaan sille pelaajalle, joka on saanut kokonaisen kupongin täyteen. Likipotissa saat palkinnon, vaikka kupongistasi jäisikin uupumaan numero tai kaksi.

Likipotteja on kaksi erilaista. Tunnistat ne numerosta nimen perässä:

 • Likipotti 1 = Saat palkinnon, vaikka yksi numero puuttuu
 • Likipotti 2 = Saat palkinnon, vaikka kaksi numeroa puuttuu

Kun pelin viimeisen palkinnon (eli täyden kupongin) voittaja on ratkennut, jaetaan ylimääräinen palkinto niiden pelaajien kesken, jotka ovat saaneet kuponkinsa yhtä (Likipotti 1) tai kahta (Likipotti 2) numeroa vaille täyteen.


Jytkypotti

Bingo! Olet löytänyt pelin, jossa on jaossa koko Bingohuoneen suurin potti. Tähän peliin kannattaa panostaa, koska voit rikastua kertaheitolla.


Kimppapotti

Kaikki pelaajat voittavat! Osa jättipotista jaetaan sille pelaajalle, joka saa kuponkinsa ensimmäisenä täyteen, ja osa kaikille muille pelaajille, jotka olivat kierroksella mukana.

Jos nimen perässä lukee ”20”, kukin pelaaja voi ostaa korkeintaan 20 kuponkia.


Ota 2, maksa 1

Jokaista ostamaasi kuponkia kohden saat toisen kupongin ilmaiseksi kaupan päälle.

Jos perässä lukee ”(15)”, kukin pelaaja voi ostaa korkeintaan 15 kuponkia – ja kaupan päälle tulee toiset 15 kuponkia ilmaiseksi.


Ota 3, maksa 2

Jokaista kahta ostamaasi kuponkia kohden saat kolmannen kupongin ilmaiseksi kaupan päälle.


Nousupotti

Nousupotti-pelejä pelataan useampia peräkkäin, ja joka kerralla pelin kiinteä jättipotti on edellistä isompi. Potti voi nousta jopa useisiin satoihin euroihin.

Numero Nousupotti-sanan perässä kertoo, monennellako tasolla pelataan. Matalin taso on 1 ja korkein 15.


Pelaa ilmaiseksi

Tähän peliin osallistuminen on täysin ilmaista.


Sekapotti

Yleensä potin voitto-osuus kasvaa pelin edetessä, mutta Sekapoteissa voitto-osuudet ovat menneet hauskasti sekaisin. Nimen perässä oleva numero kertoo, millaisesta sekoituksesta on kulloinkin kyse:

 • Sekapotti 1: 25 %, 6 %, 17 %, 40 %, 12 %
 • Sekapotti 2: 12 %, 40 %, 6 %, 17 %, 25 %
 • Sekapotti 3: 17 %, 12 %, 40 %, 25 %, 6 %

Reilupotti

Jokainen pelaaja voi ostaa vain ennalta määrätyn verran kuponkeja. Kun jokaisella on sama määrä kuponkeja, kaikilla on yhtä suuret voittomahdollisuudet.

Numero Reilupotti-sanan perässä kertoo kuponkien enimmäismäärän. Esimerkiksi Reilupotti 4 -pelissä kukin pelaaja voi ostaa korkeintaan neljä kuponkia.

Mikä on kierrätysehto?

Tarjouksissa saamaasi bonusrahaa koskee useimmiten ns. kierrätysehto, joka on netin pelisivustojen yleinen käytäntö.

Kierrätysehto tarkoittaa sitä, että et voi kotiuttaa bonusrahalla saamiasi voittoja, mutta voit jatkaa niillä pelaamista. Kun kierrätysehto on täyttynyt, bonusraha muuttuu omaksi rahaksi, jonka voit kotiuttaa.

Esimerkki:

Olet saanut 10 euron etukupongin, jonka kierrätysehto on 4-kertainen. Sinun tulee jatkaa pelaamista, kunnes olet panostanut bingopeleissä 40 euron edestä (10 x 4).

Huomaathan, että sillä ei ole merkitystä, voitatko vai häviätkö panoksesi. Voit siis panostaa voittamasi summat uudestaan, ja jokainen pelikerta täyttää kierrätysehtoa.

Miten palkintopyörä toimii?

Ostaessasi bingokuponkeja ja pelatessasi minikasinopelejä keräät automaattisesti pisteitä. Pelikentän vieressä olevasta mittarista voit seurata pisteiden kertymistä.

Kun mittari tulee täyteen, pääset pyöräyttämään palkintopyörää. Pyörästä voit voittaa esimerkiksi pelirahaa tai ilmaiskierroksia minikasinopeleihin.

Aina kun pääset pyöräyttämään palkintopyörää, nouset uudelle tasolle. Saavutettuasi 100. tason voit nollata palkintopyörän pisteet.

Mitä tapahtuu, jos nettiyhteys katkeaa kesken pelin?

Pelisi on aina turvassa, vaikka nettiyhteys katkeaisi tai kotiisi iskisi sähkökatkos.

Päivitä selain, niin bingohuone latautuu uudelleen. Jos pelikellossa on aikaa jäljellä, näet samat kupongit kuin aiemmin ja voit halutessasi ostaa kuponkeja.

Jos ostit kuponkeja ennen yhteyden katkeamista ja peli ehtii alkaa, osallistut peliin ostamillasi kupongeilla. Päivittämällä sivun pääset seuraamaan pelin etenemistä siitä hetkestä alkaen, mihin se on ehtinyt.

Jos peli päättyy ennen kuin saat nettiyhteytesi uudelleen kuntoon, voit tarkistaa pelihistoriasta, miten pelissä kävi. Voitot lisätään pelitilillesi, vaikka et olisi pystynyt seuraamaan pelin kulkua.

Miten pallot arvotaan?

Arvonnan suorittaa Relax Gaming Ltd:n kehittämä tietokoneohjelma, jota valvovat Maltan viranomainen Malta Gaming Authority ja britannialainen Alderney Gambling Control Commission.

Ohjelma perustuu kryptografisesti vahvaan satunnaislukugeneraattoriin, joka takaa sen, että jokainen bingopallo arpoutuu täysin satunnaisesti.

 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kokeile sinäkin nettibingoa – saat loistavat liittymisedut!

Tule mukaan